Top Gear kuulutas 9.oktoobril välja Baltikumi kõige paremad ja ilusamad autod. Kia uuendatud linnamaastur Sportage kuulutati selle aasta kõige ilusamaks autoks.

TopGeari 3. oktoobril Vilniusest startinud kirev karavan on jõudnud Tallinna ja on aeg välja hõigata võitjad. Olgu mainitud, et 1300 km pikkuse seikluse läbi Leedu, Läti ja Eesti lõpetasid kõik osalejad, kedagi ei vahistatud, mitte midagi ei läinud katki ning kedagi ei jäetud ka teepervele maha. Täname publikut, kes suuremates teele jäänud linnades kogunes õhtustele etendustele ning Ahhaa keskuse tüdrukute korraldatud kärarikkad plahvatused ja suitsupahvakud auga välja kannatas. Teeme suure aplausi autoesindustele, kes kõik nominendid õigeaegselt karmi žürii ette tõid. Aitäh Jazz pesulatele, kes Tallinnas autodelt reisitolmu maha küüris. Suure kummarduse on ära teeninud Lukoil ja Michelin, kelleta poleks me nii mahuka ürituse korraldamist söandanud ette võtta.
Žürii koosnes sellel aastal viieteistkümnest liikmest, kelle antud häälte ülelugemise järel selgus, et Top Geari Baltimaade parim auto 2015 on Renault Megane RS 275 Trophy. Kuid Renault pole ainus pärjatu. Andsime välja veel kümme tiitlit erinevates kategooriates.


Kõige ilusam auto: Kia Sportage

Parim tarbesõiduk: Renault Master
Lukoili kõige keskkonnasäästlikum auto: Honda Civic
Igat senti väärt auto: Nissan Qashqai
Parim SUV: Lexus NX
Kõige luksuslikum auto: BMW M4 Convertible
Kõige sportlikum auto: Renault Megane RS 275 Trophy
Parim pereauto: Nissan X-Trail
Kõige nutikam auto: Lexus NX


TopGeari Baltimaade aasta autot valitakse teist aastat järjest Leedu, Läti ja Eesti ajakirjade toimetuste eestvedamisel. Vaata kuidas autod proovile pandi siit:

http://tv.delfi.ee/auto/baltimaade-aasta-auto-kandidaadid-viidi-latis-tankodroomile-soitma?id=69906405

Lisainfo:
Kaido Soorsk
TopGear Eesti peatoimetaja
Kaido.Soorsk@kirjastus.ee
Tel 513 7090